Cengiz Kurtoğlu Hayranları

Yaşayan Efsane

Cengiz Baba Başbakan Erdoğanı ağırladı



Cengiz Kurtoğlu Başbakanı ağırladı

Cuma gecesi Cengiz Kurtoğlu'nun en mutlu günüydü. Başbakan Erdoğan da o güne eşlik etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu Aydın Kurtoğlu'nun düğün törenine katıldı.

Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte ses sanatçısı Cengiz Kurtoğlu'nun bir şirkette basın danışmanı olarak çalışan oğlu Aydın Kurtoğlu ile Sinem Genç'in düğün törenine katılmak için 19.30'da İstanbul'a geldi.

Erdoğan'ı havalimanında İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin karşıladı.

Erdoğan, havalimanı çıkışında THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ile bir süre konuştu. Erdoğan, VIP Salonu'nda beklemeden düğünün yapılacağı, Şişli'de bulunan Grand Cevahir Otel'e geçti.

Basın mensuplarının alınmadığı düğünde, gelinin ailesine ilişkin herhangi bir bilgi verilmedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikâha; TBMM Başkanı Köksal Toptan, sanatçılar İzzet Yıldızhan, İbrahim Tatlıses, Adnan Şenses ve müzik yapımcısı Şahin Özer de katıldı. İş adamı Şadan Kakavan da çelenk gönderdi.

Erdoğan, düğünün yapıldığı otelde yaklaşık 2,5 saat kaldı. Düğün törenin sona ermesinin ardından Erdoğan Ankara'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na hareket etti.

Bu arada, 200 davetlinin olduğu düğüne 500 kişinin katıldığı belirtildi. Düğüne Başbakan Erdoğan'ın katılması nedeniyle otel çevresinde geniş güvenlik önleminin alındı

0 yorum: